Έναν ισχυρό σύμμαχο στη δικαστική διαμάχη με τον Γιενς Βέμερ θα έχει την Τετάρτη (25/4) στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Παναθηναϊκός, αφού όπως προκύπτει από ανακοίνωση της ΕΠΟ η Super League θα κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των «πράσινων».
Αναλυτικά οι υποθέσεις που αφορούν τη διαμάχη Παναθηναϊκού-Βέμερ:
«ΤΕΤΑΡΤΗ 25.04.2018 ΩΡΑ : 15.15
Αίτηση αναστολής εκτέλεσης απόφασης 35/2018 ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- JENS ALEXANDER WEMMER
Πρόσθετη παρέμβαση SUPER LEAGUE υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και κατά του ποδοσφαιριστή JENS ALEXANDER WEMMER
JENS ALEXANDER WEMMER αίτηση διόρθωσης –συμπλήρωσης της υπ΄αρ. 35/2018- ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Πρόσθετη παρέμβαση SUPER LEAGUE υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και κατά του ποδοσφαιριστή JENS ALEXANDER WEMMER
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αίτηση περί ερμηνείας της υπ΄αριθμ. 35/2018 – JENS ALEXANDER WEMMER
Πρόσθετη παρέμβαση SUPER LEAGUE υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και κατά του ποδοσφαιριστή JENS ALEXANDER WEMMER».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.