Η μεγάλη επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έγινε χθες. Ο διεθνής εξτρέμ συμμετείχε για πρώτη φορά στην ομαδική προπόνηση του Ολυμπιακού και αναμένεται να συνεχίσει για να επιστρέψει στη δράση όσο τον δυνατόν νωρίτερα.
Ακόμη είναι νωρίς για να δοθεί με βεβαιότητα το «πότε» θα πατήσει και πάλι το χορτάρι αλλά δειλά-δειλά έχουν αρχίσει κάποιοι στο Ρέντη να λένε ότι η προσπάθεια που γίνεται από τον παίκτη αλλά και το ιατρικό και προπονητικό επιτελείο είναι να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις 23 Νοεμβρίου.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.