Στο λιμάνι της Σκιάθου προσέκρουσε νωρίς το απόγευμα σήμερα το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Σύμη», Νηολογίου Ρόδου, κατά τη διάρκεια των χειρισμών πρόσδεσής του.
Το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 66 επιβάτες με 30 άτομα πλήρωμα, υπέστη μικρό ρήγμα έκτασης περίπου 6 εκ. στην αριστερή πλευρά της πρύμνης πάνω από την ίσαλο γραμμή, με αποτέλεσμα να απαγορευθεί ο απόπλους του μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς.
Οι 66 επιβάτες του πλοίου, τα 14 ΙΧ οχήματα και το ένα δίκυκλο θα μεταφερθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Το «Σύμη» είχε αναχωρήσει από τη Γλώσσα Σκοπέλου με προορισμό τον Άγιο Κωνσταντίνο και με ενδιάμεσο σταθμό το λιμάνι της Σκιάθου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.