Απειλή για βόμβα στην πτήση AA292 της αεροπορικής εταιρείας American Airlines με προορισμό το Δελχί.
Το Boeing 787 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο KJFK της Νέας Υόρκης, αναφέρει ο ιστότοπος aviationsourcenews.com
Μετά την απειλή άλλαξε προορισμό και κατευθύνεται για έκτακτη προσγείωση προς τη Ρώμη, στο αεροδρόμιο Fiumicino.
Ειδησεογραφικά μέσα κάνουν λόγο για πάνω από 285 επιβάτες.
Παράλληλα, μαχητικά Eurofighters της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας συνόδευσαν το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Ρώμης, όπου η πτήση προσγειώθηκε λίγο μετά τις 18:20 (ώρα Ελλάδος).
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.