Την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο εξασφάλισε η Μαρία Πρεβολαράκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε έως τον τελικό στο 1ο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά της κατηγορίας των 53κ. και εξασφάλισε την πρόκριση.
Η Πρεβολαράκη κέρδισε την Μόρι (Ιταλία) στον προκριματικό γύρο με πτώση. Στις «16» έδωσε αμφίρροπο αγώνα με την Γκουν (Τουρκία) και την κατέβαλε με 1-0, ενώ στα ημιτελικά επικράτησε με 7-4 της Γκάλαμπος (Ουγγαρία) και έφτασε στα ημιτελικά.
Εκεί αντιμετώπισε την Μαλισέβα (Ρωσία) και ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι νίκησε με 6-5 και ταυτόχρονα η ίδια, αλλά και η ελληνική Πάλη πανηγύρισε την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.