Με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League υποδέχεται ο ΠΑΟΚ τον Άγιαξ στην Τούμπα, στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για την 3η προκριματική φάση της διοργάνωσης.
Εκτός από το πολυπόθητο «εισιτήριο», οι Θεσσαλονικείς διεκδικούν και ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα που δίνει η UEFA στις ομάδες που συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης.
Όπως γράφει σήμερα η “Live Sport”, η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League θα φέρει στον ΠΑΟΚ ένα εγγυημένο μίνιμουμ έσοδο 5,8 εκατ. ευρώ, χρήματα που θα πάρει ακόμα και αν συνεχίσει στο Europa League.
Συγκεκριμένα, τα 3 εκατ. ευρώ θα είναι από τη συμμετοχή και μόνο στο Champions League, ενώ άλλα 2,4 εκατ. ευρώ θα είναι από την αυτόματη πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Αν όμως ο «Δικέφαλος του Βορρά» περάσει στους ομίλους του Champions League, τότε τα 5 εκατ. ευρώ θα διπλασιαστούν και από το μάρκετ πουλ θα μπουν στα ταμεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ πάνω από 10 εκατ. ευρώ, ή και παραπάνω αν δεν τα καταφέρει ο Ολυμπιακός.
sportotal.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.