Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον πρόεδρο της Τουρκίας την ώρα που συνεχίζονται οι προσπάθειες για αποκλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο.
Επιμένει στη Γαλάζια Πατρίδα του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που προχώρησε σε νέες προκλητικές δηλώσεις, την ώρα που κορυφώνεται ο διπλωματικός μαραθώνιος για την αποκλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, εν όψει της Συνόδου Κορυφής (1 – 2 Οκτωβρίου).
Με αφορμή την επέτειο από τη Ναυμαχία της Πρέβεζας (28 Σεπτεμβρίου 1538) και την Ημέρα των Ναυτικών Δυνάμεων, που γιορτάζεται αύριο στην Τουρκία και είναι αργία, ο “σουλτάνος” δήλωσε χαρακτηριστικά: Σήμερα, ως μία από τις 10 χώρες στον κόσμο που μπορεί να σχεδιάσει, να κατασκευάσει και να συντηρήσει τα δικά της πολεμικά πλοία, συνεχίζουμε να ενισχύουμε τις Ναυτικές Δυνάμεις μας για να προστατεύσουμε την Γαλάζια Πατρίδα μας, και να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα μας στη θάλασσα”.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.