Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε εξετάσεις για το πτυχίο και τα κατάφερε με τη δεύτερη προσπάθεια, όντας πλέον επαγγελματίας σε αυτόν τον τομέα.
Ο Ντουντού σπούδασε το συγκεκριμένο επάγγελμα, αφού οι περισσότεροι παίκτες ολοκληρώνουν την καριέρα τους χωρίς λεφτά και με μεγάλη αμφιβολία για το μέλλον τους. Σύμφωνα με όσα λέει το 80% των αθλητών μετά από 5 χρόνια είναι σε δυσκολίες και το 20% είναι χρεοκοπημένοι.
Γι’ αυτό κι ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος μέσος ανέλαβε δράση για να διορθώσει όσο μπορεί αυτή την κατάσταση.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.