Στο άκουσμα της είδησης για ενδεχόμενο επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια αντέδρασε ο πρώην αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας, Ιλκέρ Μπασμπούγ.
«Είμαι 75 χρονών, αλλά μπορώ ακόμη να πάρω το όπλο μου και να βγω επάνω!», είπε ο ίδιος σύμφωνα με το sigmalive,.
«Είμαι 75 χρονών, αλλά μπορώ ακόμη να πάρω το όπλο μου και να βγω επάνω», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Halk TV, που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, προσθέτοντας ότι «αν η Ελλάδα εφαρμόσει την απόφαση για τα 12 μίλια, θα κάνει το δεύτερο λάθος στην ιστορία της. Αν η Ελλάδα κάνει το λάθος βήμα, θα βρει απέναντί της 80 εκατομμύρια ανθρώπους», ανέφερε.
Μάλιστα, ο Ιλκέρ Μπασμπούγ απηύθυνε έκκληση και στην τουρκική Βουλή να επιληφθεί ξανά του casus belli και να επαναδιατυπώσει την απόφαση που πήρε το 1995.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.