Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    mpralos 5 | Lamianow.gr
    Κυβερνητικές πηγές για αγρότες: Μικρή μειοψηφία τινάζει στον αέρα τον διάλογο -Αν κλιμακώσουν, τον λόγο έχουν οι Αρχές
    lora 1 | Lamianow.gr
    Φωτογραφία ντοκουμέντο πριν την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας στην Πάτρα: Συνάντησε άγνωστο ηλικιωμένο άνδρα
    anemoi | Lamianow.gr
    Το πλοίο Express Skopelitis «παλεύει» με τα κύματα και τους θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο – Εντυπωσιακό βίντεο
    xalilopoulou | Lamianow.gr
    Χριστίνα Χαλιλοπούλου: «Ήμουν πάντα “η κόρη του γύφτου” για τους μη τσιγγάνους»
    Agrotes X 1619884 635df814 trakter e | Lamianow.gr
    Τίναξαν στον αέρα τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγροτοσυνδικαλιστές, σχεδιάζουν κλιμάκωση με νέα μπλόκα
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    mantalos | Lamianow.gr
    Άρης – ΑΕΚ: Ο Μάνταλος μπήκε στο Top-50 όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα
    ataman | Lamianow.gr
    Αταμάν: «Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό που κέρδισε με 40 πόντους, αν είσαι μεγάλη ομάδα, παίζεις όπως εκείνος και στο πρωτάθλημα»
    levadiakos | Lamianow.gr
    Λεβαδειακός – Βόλος 3-1: Πετάει για Ευρώπη
    6805713 | Lamianow.gr
    Συνεχίζεται η κόντρα της Σελέν Ερντέμ με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεχόμουν λεκτικές επιθέσεις για 40 λεπτά, οι παίκτριές μου έδωσαν την κατάλληλη απάντηση»
    maklsfield | Lamianow.gr
    «Αγόρασα την ομάδα μεθυσμένος, την επόμενη μέρα δεν το θυμόμουν» είπε ο πρόεδρος της Μάκλσφιλντ που απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στη Λαμία

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στη Λαμία

lamianow
Bylamianow
Follow:
Οκτ 12, 2017 @ 22:18
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
3 Min Read
SHARE

Ο Εορτασμός της Εθνικής Επετείου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017, σύμφωνα με το αρ. 31849/21-09-2017 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικώνκαι Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας αυτής, θα λάβουν χώρα στην έδρα της Περιφέρειας ΣτερεάςΕλλάδας οιπαρακάτω εκδηλώσεις:

-Advertisement-
fitcare

Α. Σημαιοστολισμός – Φωταγώγηση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου σύμφωνα με το 31848/21-09-2017 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

α) Γενικός Σημαιοστολισμός των Δημόσιων Καταστημάτων, ΝΠΔΔ και Ιδιωτικού Δικαίου, του Δημοτικού Καταστήματος, των οικιών και των ιδιωτικών καταστημάτων από τηνογδόη πρωινή ώρατης 26ης μέχρι καιτη δύσητου ηλίουτης 28ης Οκτωβρίου 2017.
β) Φωταγώγηση όλων των Δημόσιων Καταστημάτων, των Ο.Τ.Α των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και Ιδιωτικού Δικαίου, του Δημοτικού Καταστήματος καθώς και τωνΤραπεζών, κατάτις βραδινές ώρεςτης 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2017.

Β. Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017
α) Ομιλίες από κατάλληλους ομιλητές στους μαθητές των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, στους υπαλλήλους των Δημοσίων Υπηρεσιών, των Οργανισμών τουΔημοσίου Δικαίου κ.λ.π.

β)  Ώρα 11.30΄:
Προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Εύζωνα Πολεμιστή, στην Πλατεία Πάρκου, από αντιπροσωπείες Μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Μαθητών του Εκκλησιαστικού Λυκείου, Φοιτητών του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λαμίας, των Προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών, με επικεφαλής Δασκάλους, Καθηγητές και Βαθμοφόρους αντίστοιχα.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Γ. Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017
Ωρα 07.30΄: Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες όλων τωνΕκκλησιών τηςπόλης.
Ώρα 08.00΄: Έπαρση της Σημαίας στο Περιφερειακό Κατάστημα και απόδοση τιμώναπό τιμητικό άγηματου Στρατού και τηΦιλαρμονική του ΔήμουΛαμιέων. Περιφορά της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαμιέων στις κεντρικές οδούς της πόλης, με παιάνισμα πατριωτικών εμβατηρίων.

Ώρα 10.15: Πέρας προσέλευσης επισήμων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Ώρα 10.30: Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας στον Ι.Μητροπολιτικό Ναό χοροστατούντος τουΣεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικολάου. Μετά τη Δοξολογία, θα ακολουθήσει η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας στον Ιερό Ναό από τον εκπαιδευτικό κ. Σεραφείμ Κυρίτση Δ/ντη του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών Υπάτης, σύμφωνα με το αρ. Φ.23/4770 έγγραφο της Δ/νσης Α/ΘμιαςΕκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Ύστερα, κατά την οικεία τάξη, ο Ιερός Κλήρος, οι Αρχές και το Εκκλησίασμα θα μεταβούν με επίσημη πομπή στον Ανδριάντα του Εύζωνα Πολεμιστή στην Πλατεία Πάρκου, όπου θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Ήρωα.

Μετά την κατάθεση των στεφάνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, θα ανακρουσθεί ο Εθνικός Ύμνος και στη συνέχεια η πομπή θα επιστρέψει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό και στηνσυνέχεια στο Περιφερειακό Κατάστημα.

Ώρα 12.00 : Παρέλαση Πολιτικών και Στρατιωτικών Τμημάτων στην Πλατεία Ελευθερίας, με τη μέριμνα Καθηγητών Φ.Α., της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Φθιώτιδας, για τα πολιτικά τμήματα.

Ώρα 17.30: Υποστολή της Σημαίας στο Περιφερειακό  Κατάστημα

Το Γενικό Πρόσταγμα έχει o Προϊστάμενος της Ομάδας Φυσικής Αγωγής, που θα βοηθείται από καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Τελετάρχες ορίζονται : Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η κα Μαρούλα Ξηρούκαι από τον ΔήμοΛαμιέων ο κος Νικόλαος Σπανός.

 

Λαμία 10 Οκτωβρίου2017

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ Κ.ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

ANOSIA

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
Previous Article Φθιώτιδα: Ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ στους Επαγγελματοβιοτέχνες
Next Article Ο οπαδός που χτυπήθηκε στο Καραϊσκάκη: “Σκέφτηκα πως δεν θα βγω ζωντανός από εδώ” (VIDEO)
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
2°C
Lamia
clear sky
2° _ 2°
62%
2 km/h
Τρ
11 °C
Τε
13 °C
Πε
15 °C
Πα
15 °C
Σα
8 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

Avlida Artemis 2 | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΥΒΟΙΑ

Δεύτερο έργο προς δημοπράτηση για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Αυλιδείας Αρτέμιδος

AFISA | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Χοροεσπερίδα και κοπή βασιλόπιτας για τον Σύλλογο Μικρασιατών Ανατολικής Φθιώτιδας

oikonomou giannis | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Οικονόμου: “Η κ. Καρυστιανού δεν κομίζει κάτι νέο”

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης