Προφυλακιστέοι έντεκα κατηγορούμενοι για την δράση της σπείρας διαρρηκτών

Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι 11 από τους 20 κατηγορούμενους στην μεγάλη υπόθεση της σπείρας διαρρηκτών πολυτελών κατοικιών, που απολογήθηκαν στους ανακριτές Διαφθοράς Ρέα Κατσίβελη και Δημήτρη Φούκα.

-Advertisement-
fitcare

Οι κατηγορούμενοι, λογοδότησαν τη Δευτέρα για σωρεία κατηγοριών που αφορούν την συμμετοχή τους σε συνδεόμενες μεταξύ τους ομάδες, οι οποίες σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί, είχαν πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια δεκάδες κλοπές με τεράστιας αξίας λεία.

Οκτώ κατηγορούμενοι από αυτούς που οδηγήθηκαν τη Δευτέρα στην Ευελπίδων, αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα, ενώ ένας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή όρων.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση του κυκλώματος των διαρρηκτών, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση διακεκριμένη με κατοχή όπλων, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κλοπές διακεκριμένες κατ? επάγγελμα, κατά συνήθεια κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοκατοχή, παραχάραξη, και προμήθεια και κατοχή κάνναβης.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Απολογούμενοι στους ανακριτές, οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στην δράση της οργάνωσης.

Αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον των ανακριτών άλλοι 21 κατηγορούμενοι στην υπόθεση, στους οποίους αποδίδεται πιο καίριος ρόλος στην δομή και λειτουργία της μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης.

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *