Τόνισε πως πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα από το υπουργείο Μεταφορών για τον συνωστισμό.
Στην ανάγκη οι πολίτες να φορούν μάσκες σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αναφέρθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.
«Πρέπει να φοράμε μάσκες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Πρέπει να γίνει τώρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται και νομίζω ότι αυτό θα σώσει ζωές», τόνισε η κυρία Παγώνη μιλώντας στο MEGA.
«Αν παρθεί αυτό το μέτρο και γίνει μία επανεκτίμηση σε 10-15 μέρες μαζί με τα μέτρα που έχουν πάρει από τη Δευτέρα και τα πράγματα είναι αύξηση κρουσμάτων, διασωληνωμένων, νοσηλευομένων με COVID-19 τα μέτρα θα πρέπει να είναι πιο σκληρά» επεσήμανε.
«Έχουμε πρόβλημα με τους συνωστισμούς. Ο κόσμος πρέπει να δουλέψει, η οικονομία να ενισχυθεί. Πρέπει μετά το βράδυ να παρθούν μέτρα», σημείωσε.
Ταυτόχρονα τόνισε πως πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα από το υπουργείο Μεταφορών για τον συνωστισμό διότι «είναι πολύ μεγάλο το πρόβλημα, θα πρέπει σιγά-σιγά να εξετάζουμε κάθε περίπτωση και να δούμε πως θα αποκλείσουμε τον συνωστισμό, η μετάδοση έτσι γίνεται».
Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου, η κυρία Παγώνη αναφέρθηκε στην πιθανότητα απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ στην Αττική αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα.
πηγή: gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.