Αλλεργικό σοκ, το οποίο είχε ως συνέπεια να χάσει τη ζωή της, υπέστη 52χρονη γυναίκα στον Άγιο Βλάσιο Πηλίου, μετά από, τσίμπημα σφήκας που δέχτηκε.
Η άτυχη γυναίκα με την ιδιότητά της ως πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, επρόκειτο να μεταβεί σε περιοχή του χωριού όπου βρίσκονται οι δεξαμενές νερού και συνεργείο της ΔΕΥΑΜΒ, όπου θα πραγματοποιούντο εργασίες καθαρισμού.
Λίγο πριν ξεκινήσει, την ώρα που βρίσκονταν μαζί με τον σύζυγό της στην αυλή του ξενώνα που διαθέτει η οικογένεια στον Αγιο Βλάσιο, δέχθηκε τσίμπημα σφήκας και αμέσως αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Αμέσως, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μονάδα με γιατρό έσπευσαν στο σπίτι, αλλά ήταν ήδη αργά για την 52χρονη γυναίκα.
Η σορός της μεταφέρθηκε στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου και πρόκειται να διενεργηθούν νεκροψία και νεκροτομή, για τον ακριβή εντοπισμό των αιτιών του θανάτου της.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.