Ποδοσφαιριστή με τον οποίο θα καλυφθεί το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Μπραντάο ψάχνουν στον Λεβαδειακό.
Στην κορυφή της σχετικής λίστας φαίνεται πως βρίσκεται το όνομα του Νίκου Βέργου, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Sportime».
Ο Έλληνας επιθετικός, με θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσιάζεται ως ο εκλεκτός του Ζοσέ Ανιγκό για την κορυφή της «πράσινης» επαφής και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις για τον δανεισμό του παίκτη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.