This is OAKA… ξανά και ξανά!
Ο Παναθηναϊκός «μεταμορφώθηκε» στο δεύτερο μέρος, μάσαγε σίδερα στην άμυνα και κατάφερε να ρίξει στο… καναβάτσο την Αρμάνι Μιλάνο, επικρατώντας 80-72.
Κάπως έτσι η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ανέβηκε στο 8-4 (ίδιο ρεκόρ με Φενέρ, μία νίκη λιγότερη από Ολυμπιακό και δύο από ΤΣΣΚΑ) και είναι εντός τετράδας, ενόψει της… διαβολοβδομάδας που ακολουθεί με Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ και Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.
Μεγάλη εμφάνιση από τον Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος σταμάτησε στους 20 πόντους με 6/9 τρίποντα, σταθερά σημαντικός ο Γκιστ με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ (παρά το ότι φορτώθηκε με φάουλ), συνέβαλε τα μέγιστα ο Γκάμπριελ σε άμυνα και «μονομαχίες», διψήφιος και ο Λοτζέσκι με 14 πόντους (3/4 τρίποντα).
Λίγο πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου, ο Καλάθης (9 πόντους, 12 ασίστ, 4 κλεψίματα) συγκρούστηκε με τον Μίτσοφ και χτύπησε στον ώμο. Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, με την αγωνία να χτυπάει… κόκκινο για τον ηγέτη του Εξάστερου. 15/28 τρίποντα είχαν συνολικά οι πράσινοι, οι οποίοι… γλίτωσαν από τον «ζημιάρη» Θίοντορ στα μισά του τρίτου δεκάλεπτου, όταν ο Αμερικανός αποβλήθηκε με τεχνική ποινή και αντιαθλητικό.
Τα δεκάλεπτα: 14-23, 39-41, 64-57, 80-72


πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.