“Πράσινο” φως για τα σφαγεία της Φθιώτιδας – Κατ’ εξαίρεση λειτουργία για μία ημέρα

Η απόφαση επιτρέπει τη λειτουργία των σφαγείων για μία ημέρα, υπό αυστηρούς όρους βιοασφάλειας, όπως η προηγούμενη επικοινωνία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Λάρισας.
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του lamianow.gr αφού με έγγραφο που υπογράφει η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής, Δρ. Κατερίνα Μαρίνου, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενέκρινε αργά το βράδυ της Τετάρτης την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση αιγοπροβάτων προς σφαγή στις ζώνες επιτήρησης και περαιτέρω απαγορευμένες περιοχές της Π.Ε. Φθιώτιδας.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Η απόφαση επιτρέπει τη λειτουργία των σφαγείων για μία ημέρα, υπό αυστηρούς όρους βιοασφάλειας, όπως η προηγούμενη επικοινωνία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Λάρισας, η χρήση απολυμασμένων μεταφορικών μέσων, η υποχρεωτική σφαγή μόνο αιγοπροβάτων και η αυστηρή τήρηση διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, με ανάρτησή του, ανακοίνωσε:

«Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εγκρίνει την κατ’ εξαίρεση για μία μέρα λειτουργία των τριών σφαγείων της Φθιώτιδας, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στο σχετικό έγγραφο, που λάβαμε πριν από λίγα λεπτά.
Ευχαριστούμε τον Γενικό Γραμματέα Σπύρο Πρωτοψάλτη και τις υπηρεσίες του, για την άμεση απόκριση στο σχετικό μας αίτημα!»

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
image 149 | Lamianow.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *