Ένας άνδρας εισέβαλλε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου , όπως τον γέννησε η μαμά του και φυσικά έτρεχαν να τον μαζέψουν.
Ο άνδρας, είχε γράψει μάλιστα πάνω στο σώμα του τις λέξεις «Ειρήνη και Αγάπη» και έτρεχε ολόγυμνος χωρίς κανένας να μπορεί να τον σταματήσει. Όλα αυτά μια από τις πιο σημαντικές βραδιές για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Λονδίνου αφού απόψε ο μεγάλος Γιουσέιν Μπόλτ έκανε την τελευταία του κούρσα στα 100 μέτρα. Ο γυμνός άνδρας έτρεξε ίσως πιο γρήγορα και από τον Μπολτ μέχρι να μπορέσουν να τον σταματήσουν οι άνδρες της ασφάλειας που έτρεχαν πανικόβλητοι!





Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.