Η πετσέτα που είχε στους ώμους του ο Κόμπε Μπράιαντ κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του, μετά το τελευταίο του παιχνίδι στο NBA βγήκε σε πλειστηριασμό και πουλήθηκε για 33.000 δολάρια.
Στην τιμή των 33.077,16 δολαρίων πουλήθηκε σε δημοπρασία η πετσέτα που είχε στους ώμους του ο Κόμπε Μπράιαντ κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του, μετά το τελευταίο του παιχνίδι στο NBA.
Το ιστορικό κειμήλιο πουλήθηκε μαζί με δύο εισιτήρια από τον ιστορικό αγώνα των Λέικερς με τους Τζαζ στις 13 Απριλίου του 2016, όταν ο εκλιπών είχε πετύχει 60 πόντους στην τελευταία παράσταση της καριέρας του.
Ένας τυχερός φίλαθλος πήρε στο τέλος της ομιλίας του (και μετά το περίφημο «Mamba Out» που ενέπνευσε ακόμη και τον Μπαράκ Ομπάμα) και έκτοτε έχει ήδη πωληθεί σε αρκετές δημοπρασίες.
Αυτή, πάντως, αναμένεται να είναι και η τελευταία, καθώς πλειοδότησε ο Ντέιβιντ Κόλερ, ένας φανατικός φίλος των Λέικερς, που έχει την μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών και κειμηλίων παγκοσμίως.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.