Που βρέθηκαν τα Καλάσνικοφ που στέλνει η Ελλάδα στο μέτωπο;

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Το βασικό τυφέκιο που χρησιμοποιούν οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις δεν είναι το Καλάσνικοφ, από το οποίο θα μπορούσε να πει κάποιος ότι θα είχαμε μεγάλες ποσότητες στις αποθήκες υλικού. Και όμως η χώρα μας έστειλε τυφέκια Καλάσνικοφ στους Ουκρανούς για να αμυνθούν.

-Advertisement-
fitcare

Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας χρησιμοποιούν το G3A3 και το G3A4. Όταν χθες η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα στείλει χιλιάδες Καλάσνικοφ στους Ουκρανούς όλοι είχαμε την απορία. Που τα βρήκαμε;

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης αναφέρει ότι είναι όπλα από «κατασχέσεις». Ποιες όμως κατασχέσεις; Την απάντηση δίνει η ελληνίδα ρεπόρτερ της γερμανικής Bild η οποία έχει αποκλειστικές πληροφορίες που και πότε κατασχέθηκαν τόσα Καλάσνικοφ.

Ειρωνεία

Η απάντηση λοιπόν είναι πως τα Καλάσνικοφ αυτά κατασχέθηκαν το 2013 από πλοίο που πιάστηκε στα ελληνικά νερά ενώ κατευθυνόταν στη Λιβύη. Τότε είχαν κατασχεθεί 20.000 τυφέκια Καλάσνικοφ. Η ειρωνεία είναι πως η ιδιοκτήτρια εταιρία του πλοίου μάλιστα, ήταν η Ukrinmash Co. Η οποία είναι Ουκρανική.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

tanea.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *