Μεγάλη απορία όλων είναι το που καταλήγουν οι τεράστιες ποσότητες κρέατος, ψαριών αλλά και έτοιμων πιάτων που βλέπουμε καθημερινά στο MasterChef.
Σε πολλά επεισόδια έχουμε δει τους επίδοξους νικητές του ριάλιτι να καλούνται να κόψουν δεκάδες ψάρια -ακόμα και σολομούς!- αλλά και κρέας, προκειμένου να απαλλαγούν από τη διαδικασία της αποχώρησης, με τα πιάτα που ετοιμάζονται συνολικά σε κάθε επεισόδιο να ξεπερνούν τα 15.
Τι γίνονται, όμως, όλα αυτά μετά το τέλος των γυρισμάτων;
Την απάντηση δίνει ο Πάνος Ιωαννίδης σε συνέντευξή του στην Athens Voice:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο να χρησιμοποιείτε τεράστιες ποσότητες φαγητών. Εκείνο το pantry έχει και του πουλιού το γάλα, προχτές σφάξατε καμιά 15αριά σολομούς. Τι τις κάνετε μετά όλες αυτές τις ποσότητες; Τις πετάτε;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Φυσικά όχι. Καταρχάς έχουμε πολλά προϊόντα που μας παρέχουν οι χορηγοί, και τους ευχαριστούμε. Έπειτα, μην ξεχνάτε ότι η παραγωγή απαρτίζεται από 150 άτομα. Μοιράζονται λοιπόν όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε ‘καλή μεριά’. Τίποτα δεν πάει χαμένο.