Μια ανάσα βρισκόμαστε από το μεγάλο τελικό του MasterChef.
Οι δύο παίκτες ταξίδεψαν στην Ευρώπη και μαγείρεψαν και βρίσκονται στην τελική ευθεία.
Ο Χρήστος και ο Τιμολέων ταξίδεψαν σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, όπου και υποβλήθηκαν σε δύσκολες δοκιμασίες.
Οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε μια μακρά διαδικασία που περιελάμβανε σταθμούς σε Βαρκελώνη, Λονδίνο και Μιλάνο όπου μαγείρεψαν για τις κουζίνες διακεκριμένων εστιατορίων. Οι βαθμολογίες των guest κριτών σφραγίστηκαν και το αποτέλεσμά τους δεν είναι γνωστό.
Τη Δευτέρα οι δύο φιναλίστ, Χρήστος και Τιμολέων μπαίνουν στην κουζίνα του MasterChef για την τελική που θα συνυπολογιστεί στην ανάδειξη του νικητή.
Μάλιστα οι τηλεθεατές ενδέχεται να παρακολουθήσουν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή σε ζωντανή μετάδοση αν και η δοκιμασία έχει γυριστεί.
πηγη-newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.