Πώς να κρατήσεις για περισσότερες ημέρες το ψωμί σου φρέσκο

lamianow Add a Comment
1 Min Read

Ανήκεις και εσύ στην κατηγορία όσων δεν επισκέπτονται σε καθημερινή βάση το φούρνο της γειτονιάς του; Μαζί σου θα σηκώσω το χέρι. Το πρόβλημά, λοιπόν, που αντιμετωπίζουμε είναι ένα και άκρως σημαντικό. Πώς θα κρατήσουμε περισσότερες ημέρες το ψωμί μας φρέσκο; Γιατί συγγνώμη κιόλας αλλά πόσο κιμά να φτιάξουμε με το μπαγιάτικο ψωμί;

Λοιπόν, άκουσέ με προσεκτικά και ακολούθησε τις συμβουλές μου.

Κόψε το ψωμί που δεν πρόκειται να καταναλώσεις σε φέτες, τοποθέτησέ της σε ένα ταψί και βάλε τις στην κατάψυξη. Άφησέ τις εκεί για δύο με τρεις ώρες και μετά συσκεύασε την καθεμία ξεχωριστά σε ένα διάφανο σακουλάκι. Έπειτα, τις καταψύχεις ξανά και κάθε φορά ξεπαγώνεις όσες φέτες πρόκειται να καταναλώσεις. Προσοχή, το ψωμί πρέπει να το αποψύξεις αρκετές ώρες, πριν την κατανάλωση ώστε να αποκτήσει ξανά θερμοκρασία δωματίου.

queen

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version