Μυστικό για να γίνουν πιο εύπεπτα…
Λατρεύεις τα ρεβίθια αλλά όλη η διαδικασία θεωρείς ότι είναι μπελάς; Δες πώς μπορείς να τα αποφλοιώνεις εύκολα χωρίς να χάνεις χρόνο.
Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε κάθε φορά που θέλετε να τα μαγειρέψετε, με το παρακάτω μυστικό.
Για να αποφλοιώσετε τα ρεβίθια, κάτι που τα καθιστά πιο βραστερά αλλά και πιο εύπεπτα πρώτα τα μουλιάζετε για αρκετές ώρες. Στη συνέχεια τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε πετσέτα μαζί με μια κουταλιά αλάτι χοντρό.
Κατόπιν κλείνετε την πετσέτα σφιχτά και την τρίβετε δυνατά με γρήγορες κυκλικές κινήσεις πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Μετά το ξεφλούδισμα, ρίχνετε τα ρεβίθια σε τρυπητό σουρωτήρι και τα ξεπλένετε καλά.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.