Κύμα αντιδράσεων στο Twitter προκάλεσαν οι δηλώσεις του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε υποδείξεις προς τους πυρόπληκτους που διαλύθηκαν οι περιουσίες τους από τη φωτιά που ξεκίνησε από τον Σχίνο.
Κατά τη ζωντανή σύνδεση με το Αλεποχώρι, ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ μετέφερε εικόνα από σπίτι το οποίο είχε διαλυθεί από την πυρκαγιά αναφέροντας πως ο ιδιοκτήτης του ήταν απαρηγόρητος.
Στο σημείο αυτό, ο Άρης Πορτοσάλτε τον κάλεσε να ρωτήσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που καταστράφηκε εάν το είχε ασφαλισμένο.
Ο ρεπόρτερ του είπε ότι ο ιδιοκτήτης είναι σε απελπισία και κλαίει ενώ και η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του σταθμού του επεσήμανε ότι δεν είναι ώρα για τέτοιου είδους ερωτήσεις.
Ο Άρης Πορτοσάλτε επέμεινε λέγοντας ότι «Κάποια στιγμή εμείς που δεν έχουμε τον ίδιο πόνο πρέπει να τα λέμε για να τα ακούμε. Τα σπίτια τα ασφαλίζουμε είτε είναι αστικά είτε είναι στη εξοχή».
Οι δηλώσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους χρήστες του Twitter. «Δηλαδή κ. Πορτοσάλτε αν ένα σπιτι στον Σχινο είναι ασφαλισμένο, δεν καίγεται;» αναρωτάται ένας από τους χρήστες.
in.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…….Αν ένας γάιδαρος σου γκαρίζει, δεν έχει νόημα να του γκαρίζεις κι εσύ.