Οι επιβάτες μιας πτήσης που ακυρώθηκε την Παρασκευή, επειδή ο συγκυβερνήτης ήταν μεθυσμένος, θα χρειαστεί να περιμένουν πιθανότατα μέχρι την Δευτέρα για να μπορέσουν να πετάξουν από τη Στουτγκάρδη της Γερμανίας στη Λισαβόνα.
«Προς το παρόν» μόνο την Δευτέρα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, όπως ανακοίνωσε μέσω του Twitter η πορτογαλική εταιρεία TAP Air Portugal, απαντώντας στις διαμαρτυρίες ενός επιβάτη για τη μεγάλη καθυστέρηση.
Οι επιβάτες πέρασαν τη νύχτα της Παρασκευής σε ξενοδοχείο της Στουτγκάρδης αναμένοντας να επαναπρογραμματιστεί η πτήση τους, επειδή δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο πλήρωμα για να τους μεταφέρει στη Λισαβόνα.
Η πτήση TP523 ακυρώθηκε λίγη ώρα πριν από την απογείωση, όταν ένας εργαζόμενος στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης διαπίστωσε ότι ο συγκυβερνήτης παραπατούσε και μύριζε αλκοόλ. Ο εργαζόμενος ενημέρωσε τις αρχές του αεροδρομίου που καθόρισαν ότι ο 40χρονος πιλότος δεν ήταν σε θέση να αναλάβει τη διακυβέρνηση του αεροσκάφους.
Προφυλακίστηκε και ορίστηκε εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ, ενώ του ζητήθηκε επίσης να παραδώσει την άδεια του.
Οι τοπικές αστυνομικές αρχές δεν έχουν δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για την υπόθεση.
Πηγή: reader.gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.