Η Central Coast Mariners δεν προχώρησε σε κάτι παραπάνω από απλό ενδιαφέρον για τον Έλληνα επιθετικό, που συνεχίζει να μη βρίσκει ομάδα
Ο Έλληνας επιθετικός παραμένει δίχως ομάδα εδώ και αρκετούς μήνες έπειτα από το φινάλε της θητείας του στις Γουέστ Μπρομ και Αλ Χιλάλ, όμως, δεν τελεσφόρησε το ενδιαφέρον ούτε από τους ουραγούς του πρωταθλήματος της Αυστραλίας, Central Coast Mariners FC!
Ο αυστραλιανός Τύπος τόνισε ότι η ομάδα εξέτασε την περίπτωση του «Sam», που θα επρόκειτο και για εμπορικό όνομα στην χώρα και τον σύλλογο, όμως δεν σημειώθηκε κάτι περισσότερο…
Αυτό, διότι οικονομικά δεν θα ήταν συμφέρουσα κίνηση, ενώ υπήρχαν αμφιβολίες και για την αγωνιστική του κατάσταση, από τη στιγμή που ο έμπειρος φορ έχει να παίξει αρκετούς μήνες.
Πηγή: Gazzetta

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.