Στάση που θύμισε την Χρυσή Αυγή στη Βουλή, από τους Σπαρτιάτες σήμερα που γίνεται η επετειακή συνεδρίαση για το Πολυτεχνείο.
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών απουσιάζει επιδεικτικά από την επετειακή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για τη 17η Νοέμβρη και την επέτειο του Πολυτεχνείου όπου τηρείται ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Αγωνιστών και των Θυμάτων της εξέγερσης των φοιτητών.
Όπως σχολίαζαν έμπειροι κοινοβουλευτικοί πρόκειται για ακόμα μια πράξη που αποδεικνύει τους ιδεολογικούς διαύλους μεταξύ των δύο χώρων.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.