Tην Κυριακή 8 Mαϊου 2016 και ώρα 10.30 το πρωί, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μαγνησίας Λαμίας, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη αιμοληψία.
Σκοπός η ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που λειτουργεί ο Σύλλογος από εικοσιπενταετίας.
Παρακαλούμε και προσκαλούμε όλους, ιδιαίτερα τους νέους της συνοικίας μας, να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα.
Το αίμα δεν αντικαθίσταται και προσφέρει ζωή σε όλους όσους το έχουν ανάγκη.
O Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας θα δώσει και φέτος την ευκαιρία στις γυναίκες της Νέας Μαγνησίας, να υποβληθούν σε ψηφιακή μαστογραφία και μέτρηση οστικής πυκνότητας. Οι εξετάσεις αυτές (που ως γνωστό είναι δαπανηρές) θα γίνουν στο κέντρο EYRVMEDIKA στην Καρδίτσα.
Η επίσκεψη στην Καρδίτσα θα γίνει την Πέμπτη 12 Mαίου 2016.
Θα απαιτηθούν μόνο τα έξοδα μεταφοράς 20 ευρώ και περίπου 13 ευρώ για το κέντρο.
Πρέπει να φροντίσετε να έχετε τα παραπεμπτικά σας.
Επειδή οι ομάδες πρέπει να είναι ολιγάριθμες, θα τηρηθεί λίστα και θα πάμε όσες φορές χρειαστεί.
Παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στα μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου, από όπου θα πάρετε και περισσότερες πληροφορίες.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.