Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, υιοθέτησε για πρώτη φορά τον όρο «εγκληματίας πολέμου» για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Ο Τζο Μπάιντεν αλλά και όλα τα κυβερνητικά στελέχη των ΗΠΑ απέφευγαν μέχρι σήμερα να αποκαλέσουν τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ως «εγκληματία πολέμου», λόγω του πολέμου που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία εδώ και 21 ημέρες, μετά τη ρωσική εισβολή.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.