Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ έχουν δεσμεύσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου λιρών για να το στείλουν ως άμεση βοήθεια στον λαό της Ουκρανίας.
Ο 46χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, έκανε έκκληση για ενίσχυση του ταμείου της UNICEF για την υποστήριξη παιδιών, που έχουν πληγεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, αποκάλυψαν στη MailOnline, ότι ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ έχουν δωρίσει ένα εκατομμύριο λίρες από τα δικά τους χρήματα στη φιλανθρωπική πρωτοβουλία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.