Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι πέταξε για τις ΗΠΑ, αφού ετοιμάζεται σιγά-σιγά για το draft του ΝΒΑΠανέτοιμος να ζήσει το όνειρο του ΝΒΑ είναι ο Αλεξέι
Ποκουσέφσκι.
Ο παίκτης του Ολυμπιακό αναχώρησε το πρωί της Κυριακής για τις ΗΠΑ και ετοιμάζεται για το draft.
«Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος έχει λάβει σχετική άδεια από την ομάδα, αναχώρησε το πρωί της Κυριακής (30/08) για τις ΗΠΑ, προκειμένου να προπονηθεί εκεί πριν το ντραφτ», ανέφερε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος έχει λάβει σχετική άδεια από την ομάδα, αναχώρησε το πρωί της Κυριακής (30/08) για τις ΗΠΑ, προκειμένου να προπονηθεί εκεί πριν το ντραφτ. #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/DJM4gxjMUF
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) August 30, 2020
πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.