Ποιός είναι ο χρυσός σκόρερ του ΠΑΣ Λαμία στο Αγρίνιο Ανέστης Βλαχομητρος; (βίντεο)

Ο 22χρονος επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ο Ανέστης Βλαχομήτρος, ο 22χρονος επιθετικός της Λαμίας, αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή στην πρεμιέρα της ομάδας του στο Αγρίνιο, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ που χάρισε τη νίκη με 0-1. Η συμβολή του δεν περιορίστηκε μόνο στο γκολ, καθώς κέρδισε και την αποβολή του Σιέλη, καθιστώντας τον κομβικό παίκτη στην πρώτη αυτή αναμέτρηση της χρονιάς.

 

Ο Βλαχομήτρος, ο οποίος έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται ως φορ, επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι στη Λαμία, μετά από δύο χρόνια στην Β΄ ομάδα του Ολυμπιακού, όπου κατέγραψε 37 συμμετοχές και σημείωσε 9 γκολ. Η σχέση του με τη Λαμία ξεκίνησε το 2018, όταν εντάχθηκε στην ομάδα Κ19, και το 2019 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

 

Στην πρώτη του θητεία με την ανδρική ομάδα, αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια και σημείωσε 1 γκολ, ενώ με τη δεύτερη ομάδα της Λαμίας είχε εξαιρετική απόδοση, πετυχαίνοντας 18 τέρματα σε 48 αγώνες.

Ο Ανέστης Βλαχομήτρος, ο οποίος κατάγεται από το Πευκί της Εύβοιας, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από την ΑΕ Ιστιαίας, πριν μεταπηδήσει στον Ατρόμητο και αργότερα στη Λαμία. Η οικογένειά του είναι βαθιά συνδεδεμένη με το ποδόσφαιρο, καθώς ο αδερφός του, Ανδρέας Βλαχομήτρος, είναι επίσης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

 

Μετά από την εμπειρία του στον Ολυμπιακό, ο Ανέστης επέστρεψε στη Λαμία πιο ώριμος και έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες που του δίνονται. Ο προπονητής Μάρινος Σατσιας δείχνει να τον εμπιστεύεται πλήρως, όπως φάνηκε τόσο στα φιλικά παιχνίδια όσο και στην πρώτη αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Η φετινή χρονιά προμηνύεται συναρπαστική για τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος φαίνεται να έχει βρει το ρόλο του στην ομάδα και να αποτελεί σημαντικό κομμάτι της φετινής πορείας της Λαμίας.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version