Το καλοκαίρι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την συντήρηση των τροφίμων, καθώς λόγω της υψηλής θερμοκρασίας χαλάνε πιο εύκολα. Τι πρέπει να κάνουμε, λοιπόν;
Αλλάξτε τη θερμοκρασία στο θάλαμο συντήρησης. Η σωστή θερμοκρασία είναι από 2οC έως 4oC. Σε ό,τι αφορά την κατάψυξη, ρυθμίστε την στους -18oC. Έτσι δεν θα επιτρέπετε την ανάπτυξη μικροβίων στο εσωτερικό της.
Να θυμάστε επίσης, να μην βάζετε ποτέ φαγητό που έχει μόλις μαγειρευτεί και είναι ζεστό στο ψυγείο, καθώς θα αυξήσει τη γενική θερμοκρασία του ψυγείου με αποτέλεσμα να αλλοιωθούν τα υπόλοιπα τρόφιμα που βρίσκονται μέσα σε αυτό. Τέλος, μην έχετε πολύ γεμάτο το ψυγείο σας, αφού σε αυτή την περίπτωση δεν κυκλοφορεί εύκολα ο αέρας, με αποτέλεσμα να μην κατανέμεται η ψύξη στο εσωτερικό του ψυγείου σωστά.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.