Αιχμές για τη στάση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών όσον αφορά την απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ άφησε μέσω του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Γιάννης Τσούνης. Ο κ. Τσούνης ανέφερε ότι σε ανάλογες περιπτώσεις η Δικαιοσύνη δεν παρενέβη τόσο άμεσα.
«Να πούμε ξεκάθαρα ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρχαν κινητοποιήσεις δύο και τρεις μήνες, καλοκαίρι και στην Τρίπολη και στον Πύργο, εμείς επτά ημέρες» σχολίασε.
«Εμείς δεν είμαστε υπέρ της ταλαιπωρίας του κόσμου, έχουμε βοηθήσει πολύ σε συγκεκριμένες περιοχές, αλλά έχουμε κινητοποίηση, κινητοποίηση χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα δεν υπάρχει» τόνισε.
Χαρακτήρισε ως μια σημαντική κίνηση καλής θέλησης εκ μέρους της κυβέρνησης την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για συνάντηση, διευκρινίζοντας ωστόσο πως «δεν πάμε να πιούμε καφέ με τον πρωθυπουργό, πάμε να διαπραγματευτούμε. Όταν καλυφθούμε για τους εργαζόμενους θα τα βρούμε».
Σχολιάζοντας εξάλλου την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο κ. Τσούνης σημείωσε ότι με τη διάταξη υπάρχει βελτίωση στο ηλικιακό (από τα 45 έτη αυξήθηκε στα 50)», ωστόσο διευκρίνισε ότι οι συμβασιούχοι θέλουν περισσότερες εγγυήσεις και στη βάση της πρότασης της ΠΟΕ-ΟΤΑ η οποία όπως είπε δεν είναι αντισυνταγματική.
Πηγή: Skai.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.