Δυστυχώς φαίνεται να μεγαλώνει όλο και περισσότερο η λίστα των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους σε θάλασσες της χώρας, τις τελευταίες ημέρες.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, 64χρονος αλλοδαπός, από τη θαλάσσια περιοχή αλιευτικού λιμένα Νέας Μηχανιώνας.
Το άψυχο σώμα του άνδρα, είδαν να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή στη σκάλα της Μηχανιώνας, ψαράδες που βρίσκονταν στην περιοχή για εργασίες στα καΐκια τους.
Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Εφημερεύον Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.