Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του Ντίντακ Ντεβέσα στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός χαφ θα αποτελέσει την επόμενη προσθήκη στο ρόστερ της «Ελαφράς ταξιαρχίας», αφού ήδη η ΠΑΕ ανακοίνωσε τον Γιάννη Στάθη και προχωράει για τον συμπαίκτη του που κατέθεσε προσφυγή κατά του Πλατανιά.
Ο 26χρονος χαφ Ντίντακ μετράει 13 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.