Τέσσερις μήνες έκλαιγε ένας 42χρονος τα 750 ευρώ που έδωσε για να αγοράσει ένα κινητό που εντόπισε σε αγγελία στο Διαδίκτυο
Τέσσερις μήνες… έκλαιγε τα χρήματα που έδωσε για να αγοράσει ένα πανάκριβο κινητό που εντόπισε από αγγελία σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, ένας 42χρονος από την Ορεστιάδα ο οποίος δεν το παρέλαβε ποτέ. Τελικά, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν την απάτη.
Το θύμα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως πωλητή στις 27 Ιανουαρίου και εκείνος τον έπεισε να καταθέσει 750 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε, για να του στείλει το επίμαχο κινητό. Όμως, από τότε διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του και, φυσικά, δεν του έστειλε ποτέ το… αντικείμενο του πόθου του.
Από τις έρευνες των αστυνομικών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 33χρονου που έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες κομπίνες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ η προανάκριση ερευνά αν έχει εξαπατήσει και άλλους υποψήφιους αγοραστές.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.