Πλεύρης η απάντηση στον Πολάκη για την μάνα του

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Να αφήσει εκτός πολιτικής αντιπαράθεσης τη μητέρα του, κάλεσε τον Παύλο Πολάκη ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά την προσωπική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς που δέχθηκε, από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πολάκης κατήγγειλε την Παρασκευή πως η 83χρονη μητέρα του «περιμένει μαζί με 30-35 άλλους ασθενείς για να τη δει γιατρός και να κάνει τεστ PCR» και πως για να εισαχθεί στο νοσοκομείο απαιτείται μοριακό τεστ μετά από σχετική απόφαση του υπουργού Υγείας.

Ο υπουργός Υγείας απάντησε ότι «η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί».

-Advertisement-

Ο κ. Πλεύρης αναφέρει επίσης ότι η μητέρα του κ. Πολάκη έκανε τις εξετάσεις που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει και της ευχήθηκε να είναι καλές οι απαντήσεις και να έχει υγεία.

«Εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα ο κ Πολακης να αφήσει την μητέρα του απέξω», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.