Θετικά βλέπουν τόσο η FIFA όσο και η UEFA το ενδεχόμενο να υποβαθμιστούν οι τοπικές Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων στην Ελλάδα και να συσταθούν οι Ποδοσφαιρικές Περιφέρειες, σε ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με τη «Live Sport» το συγκεκριμένο πλάνο βρίσκεται υπό εξέταση και θα αποτελεί μια μορφή «Καποδίστρια» στο ποδόσφαιρο.
Το συγκεκριμένο διοικητικό μοντέλο λειτουργεί με επιτυχία σε αρκετές χώρες και αν εφαρμοστεί στην Ελλάδα θα αποδυναμώσει τους προέδρους των Ενώσεων, αρκετοί από τους οποίους έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη.
Πάντως, οι εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα και τις υπόλοιπες αλλαγές στο ποδόσφαιρο θα δρομολογηθούν μετά τις εκλογές της ΕΠΟ και θα αφορούν μεταξύ άλλων, την αλλαγή του τρόπου διοίκησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.