Οι έρευνες για την ταυτοποίηση του δεύτερου ληστή, που έχει και τα κλοπιμαία, βρίσκονται σε εξέλιξη
Ο λιλιπούτειος ληστής, που είναι μαθητής σχολείου της πόλης, ήταν μεταξύ αυτών που προσήχθησαν από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης μετά τη ληστεία, που είχε ως λεία ένα μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό. Στα γραφεία της Ασφάλειας, αναγνωρίστηκε από τα επίσης ανήλικα θύματά του, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών μαζί με τους γονείς του, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση του δεύτερου ληστή, που έχει και τα κλοπιμαία, βρίσκονται σε εξέλιξη.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
