Ένας αστυνομικός σκότωσε έναν άλλο αστυνομικό κι έναν πολίτη στην Άγκυρα αναφέρει η Τζουμχουριέτ. Το περιστατικό συνέβη στη συνοικία Ντικμέν στο κέντρο της πρωτεύουσας στην Τουρκία.
Ο νεκρός αστυνομικός εργαζόταν στην υπηρεσία κατά του οργανωμένου εγκλήματος. Και τα δύο θύματα πέθαναν επιτόπου ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το συμβάν ενώ τα αίτια παραμένουν άγνωστα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.