Στις ντομάτες πραγματοποιήθηκε εργαστηριακή εξέταση, όπου ανιχνεύτηκαν υπολείμματα εντομοκτόνου, σε συγκεντρώσεις εξήντα φορές μεγαλύτερες από τα ανώτατα επιτρεπτά όρια.
Ντομάτες συνολικού βάρους 6.104 κιλών κατέσχεσαν από επιχείρηση χονδρικού εμπορίου αγροτικών προϊόντων στον Πειραιά, οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.
Στις ντομάτες οι οποίες εισήχθησαν από την Αίγυπτο, πραγματοποιήθηκε εργαστηριακή εξέταση, όπου ανιχνεύτηκαν υπολείμματα εντομοκτόνου, σε συγκεντρώσεις εξήντα φορές μεγαλύτερες από τα ανώτατα επιτρεπτά όρια. Αμέσως μετά, οι έξι τόνοι ντομάτας αποσύρθηκαν από την αγορά και καταστράφηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.