Ποιους εξετάζει για τη γραμμή κρούσης ο Ολυμπιακός

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Ο Μάρκο Σίλβα έχει κάνει γνωστό στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ο επιθετικός που θα αποκτηθεί και έτσι στο… λιμάνι πορεύονται βάσει αυτού.

Μάλιστα, έχουν προχωρήσει αρκετά το θέμα της ενίσχυσης στην κορυφή της επίθεσης και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να «καπαρωθεί» η θέση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Έτσι έχουν βρεθεί οι παίκτες που συγκεντρώνουν τα στοιχεία που θέλει ο νέος προπονητής. Οι δύο είναι γνωστοί και τα ονόματά τους έχουν γραφεί αρκετές φορές. Πρόκειται για τον Ζόνατας και τον Μπερμπάτοφ με τον βραζιλιάνο να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα συγκριτικά με τον Βούλγαρο.

Για τον Ζόνατας εκφράζονται θετικά οι περισσότεροι στον Ολυμπιακό καθώς κρίνουν ότι έχει καλά χαρακτηριστικά που λείπουν από την ομάδα. Το σημαντικότερο; Για τον βραζιλιάνο έχει πολύ καλή άποψη και ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Μπερμπάτοφ είναι δεδομένα ανάμεσα στους παίκτες που κοιτά ο Ολυμπιακός για την κορυφή της επίθεσής του. Πρόκειται για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, με ξεκάθαρη ικανότητα να σκοράρει μέσα από την μεγάλη περιοχή, και -φυσικά- ένα όνομα το οποίο ενδεχομένως να κάνει μεγαλύτερη αίσθηση στον κόσμο.

Η τρίτη επιλογή επιθετικού που έχουν υπόψη τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ένας από την Πορτογαλία τον οποίο έχει προτείνει ο Μάρκο Σίλβα. Το όνομά του δεν είναι γνωστό, αν και υποθέσεις μπορούν να γίνουν για παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας της Ιβηρικής.

Όπως αναφέρει ο «Γαύρος» ενδεχομένως να πρόκειται για τον Έντερ της Μπράγκα ή τον Σλιμανί τον οποίο και είχε ο Σίλβα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.