Σε βόμβα που μπορούσε να εκραγεί ανά πάσα στιγμή είχε μετατρέψει το Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος επέστρεφε από ένα ταξίδι αναψυχής στην Βουλγαρία. Για να γλιτώσει χρήματα, είχε φορτώσει φτηνά καύσιμα στη γειτονική χώρα και τα μετέφερε χωρίς την παραμικρή ασφάλεια!
Όταν ο 35χρονος έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στη Νυμφαία της Ροδόπης για να περάσει στο ελληνικό έδαφος, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής τον σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο στο όχημα και ανακάλυψαν στο εσωτερικό του δυο δοχεία που περιείχαν 40 λίτρα βενζίνης, για τα οποία δεν είχε περάσει από το Τελωνείο για να καταβάλλει τους ανάλογους φόρους και δασμούς.
Το χειρότερο είναι ότι τα δοχεία ήταν μεταλλικά και υπήρχε κίνδυνος υπερθέρμανσης του καυσίμου με πιθανότητα να αναφλεγεί! Η λαθραία βενζίνη κατασχέθηκε και ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.