Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Βρετανία με τις τρομοκρατικές επιθέσεις είχαν θέσει σε επιφυλακή της αρχές και λόγω των εκλογών υπήρχαν φόβοι για κάποιο χτύπημα.
Σε ένα εκλογικό κέντρο του βόρειου Λονδίνο νωρίς το απόγευμα υπήρξε ένα περιστατικό, το οποίο ευτυχώς έληξε άμεσα, αλλά προκάλεσε αναταραχή. Ένας άνδρας φώναξε σε ψηφοφόρο: «Σκοτώστε όλους τους Εβραίους, τι κάνεις εσύ εδώ;».
Σύμφωνα με την Telegraph μετά από λίγο ο άνδρας επέστρεψε στο σημείο κρατώντας έναν λοστό και συνέχισε τις απειλές του, ωστόσο η αστυνομία τον συνέλαβε και ο δράστης μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
Όπως ήταν φυσικό το θύμα τρομοκρατήθηκε και μεταφέρθηκε αμέσως σε ασφαλές σημείο.
Πηγή: newpost.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.