Αγκάλιαζαν αγνώστους και μέχρι αυτοί να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί τους άρπαζαν τα πορτοφόλια
Τουλάχιστον δύο άνδρες που περπατούσαν αμέριμνοι στις περιοχές Μακρύγιαλο, Αλυκές Κίτρους στην Πιερία, έπεσαν θύματα της… τρυφερότητας δυο καλοβαλμένων γυναικών οι οποίες όρμησαν κατά πάνω τους και άρχισαν να τους αγκαλιάζουν!
Ώσπου να συνέλθουν από την έκπληξη, τα πορτοφόλια τους είχαν κάνει… φτερά και μαζί οι δράστιδες, που είχαν μπει βιαστικά σε ένα αυτοκίνητο όπου τους περίμενε συνεργός τους. Οι δυο κλοπές έγιναν στο διάστημα από τις 19 Απριλίου ως την περασμένη Τετάρτη και εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Πύδνας – Κολινδρού. Όπως διαπιστώθηκε, οι δυο… ερωτιάρες ήταν Ελληνίδες ηλικίας 30 και 41 χρόνων και συνεργός τους ένας 35χρονος.
protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.