Τυπική διαδικασία μοιάζει πλέον η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κλαούντιο Μπράβο στη Μαν. Σίτι.
Πληροφορίες του «SkySports» αναφέρουν ότι ο Χιλιανός τερματοφύλακας θα βρίσκεται σήμερα στην αγγλική πόλη και εντός των επόμενων 48 ωρών θα περάσει τα ιατρικά και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη ανακοινώσει ότι τα βρήκε σε όλα με τους «πολίτες» για την πώληση του 33χρονου γκολκίπερ, που σύμφωνα με ισπανικά και αγγλικά ΜΜΕ θα κοστίσει περίπου 20 εκατ. ευρώ.
Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.