Την πεποίθηση του ότι η κυβερνηση θα κάνει ότι πρέπει προκειμένου να προστατεύσει την δημόσια υγεία εξέφρασε σε δηλώσεις του ο κυβερνητικόςμ εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
«Θα πάρουμε κι άλλα μέτρα, η κατάσταση αξιολογείται καθημερινά, το θέμα είναι να προλάβουμε τη διασπορά του κορονοϊού στην αρχή» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση δρα όπου χρειαστεί άμεσα, όπως για παράδειγμα λαμβάνοντας μέτρα στα σούπερ μάρκετ και τις παραλίες, όπου παρατηρήθηκε συνωστισμός.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στο θέμα της λειτουργίας των εκκλησιών, διαβεβαιώνοντας πως η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσει τη δημόσια υγεία.
Υπήρξε επικοινωνία και με τον Αρχιεπίσκοπο, εξήγησε ο κ. Πέτσας προσθέτοντας πως δεν δοκιμάζεται η πίστη μας αλλά η συλλογική μας ωριμότητα. «Αναμένουμε την απόφαση της Ιεράς Συνόδου, που συνεδριάζει σήμερα, η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσει τη δημόσια υγεία, αλλά υπάρχει αρκετή ωριμότητα για να οδηγηθούμε σε φυσιολογική αυτορύθμιση της εκκλησίας» συμπλήρωσε.
Επανέλαβε πως με το παραμικρό σύμπτωμα μένουμε σπίτι, αν έχουμε πιο σοβαρά συμπτώματα επικοινωνούμε με τον γιατρό μας ή τον ΕΟΔΥ, και τόνισε πως πρόκειται για προσπάθεια συλλογικής αντίδρασης.«Να μείνουμε σπίτι για να περιορίσουμε τη διασπορά, να ακούμε τους ειδικούς και μετά από μερικές εβδομάδες να συνεχίσουμε τη ζωή μας φυσιολογικά και να μην θυμόμαστε αυτή την περιπέτεια με τρόμο» δήλωσε.
Πηγή: newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.