Συνέντευξη στο περιοδικό “TV ΕΘΝΟΣ” και την Κλάρα Γενιτσαριώτη παραχώρησε ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος μίλησε για την επιχειρηματική του δραστηριότητα στο Ντουμπάι, αλλά και για την δημόσια παραδοχή για τον εθισμό του στον τζόγο.
Πώς προέκυψε η επιχειρηματική σας δραστηριότητα στο Ντουμπάι;
Με ένα παιδικό φίλο φτιάξαμε μια εταιρεία και οργανώνουμε μουσικές βραδιές με γνωστούς τραγουδιστές. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε συναυλίες στο Ντουμπάι για Έλληνες και όχι μόνο. Ξεκινήσαμε με τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ελεονώρα Ζουγανέλη, τους Imam Baildi , τους Nouvelle Vague , και συνεχίζουμε. Κάποια σπγ μή είχα την ιδέα και προχωρήσαμε. Μέσα στην απαισιοδοξία και τη μαυρίλα που ζούμε, συμβαίνει και κάτι καλό. Γινόμαστε όλοι λίγο πιο εφευρετικοί και πραγματοποιούμε κάποιες ιδέες.
Μιλήσατε ανοιχτά για το μεγάλο σας πάθος, τον τζόγο. Δεν είναι εύκολη η δημόσια παραδοχή. Πώς πήρατε την απόφαση να το κάνετε;
Νομίζω ότι όποιος άνθρωπος έχει περάσει από κάποιον εθισμό, γιατί κανονικός εθισμός είναι και αυτός και μάλιστα από τους σκληρούς, μέσα στη διαδρομή αυτή, αν καταφέρει σιγά σιγά να ξεθολώσει και να αρχίσει να νιώθει ότι αυτό είναι μια δυσάρεστη ιστορία που πρέπει να την αφήσει πίσω, περιλαμβάνεται και η δημόσια παραδοχή. Για τον εαυτό σου το κάνεις, δεν το κάνεις για τους άλλους. Σου δίνει δύναμη. Σε δεσμεύει ακόμα περισσότερο.
zappit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.