Ο ηθοποιός διά των συνηγόρων του πήρε προθεσμία για να δώσει εξηγήσεις για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού – Δεν εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στον εισαγγελέα
Προθεσμία δυο εβδομάδων ζήτησε και έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες από τον εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος έχει καταγγελθεί από τρεις γυναίκες συναδέλφους του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.
Ο δημοφιλής κωμικός έχει λάβει κλήση για σήμερα από τον εισαγγελέα Κων. Σπυρόπουλο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για τα παραπάνω τρία αδικήματα, αλλά έλαβε όπως είχε το δικαίωμα 15μερη προθεσμία για να προετοιμαστεί. Ο ίδιος πάντως δεν εμφανίστηκε στον εισαγγελέα. Αντίθετα, οι δικηγόροι του έλαβαν αντίγραφα της δικογραφίας.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.